Granite Academyssa jaetaan osaamista – Granite.fi

Granite Academyssa jaetaan osaamista

Granite Academy syntyi tarpeesta jakaa tietoa tiimin sisällä entistä tehokkaammin sekä hyödyntää paremmin tiimistä löytyvää erikoisosaamista. Etenkin Anssin vetämässä teknologiatiimissä on tärkeää pysyä mukana uusissa tuulissa.

“Meillä on ihan oman tiimin sisälläkin monilla sellaista osaamista, jota muilla ei välttämättä ole. Academyn avulla tätä tietoa ja osaamista saadaan jaettua paremmin kuin vain kahvipöydän äärellä jutellessa.”

Academyssa kukin työntekijä vuorollaan valmistelee workshopin valitsemastaan aiheesta – tähän mennessä on ehditty tutustua muun muassa Reactiin ja Dockeriin.

“Ei mitään luennointia, vaan yhdessä keskustellaan ja pyöritellään plussia ja miinuksia – esimerkiksi meillä teknologiapuolella pohditaan, että mikä soveltuu mihinkin tilanteeseen ja käyttötarkoitukseen tai mitä etuja on johonkin muuhun nähden.”

Seuraavaksi luvassa on hyppäys aivan uusiin teemoihin: meneillään on markkinointiosaston järjestämä lukupiiri palvelumuotoilusta ja growth hackingista.

“Näiden uusien, opiskeltavien asioiden ei tarvitse olla sellaisia, että niistä on heti välittömästi hyötyä, vaan ne voi olla vähän ohikin tästä päivittäisestä tekemisestä. Tarkoitus on herätellä ajatuksia siitä, millaisia mahdollisuuksia on olemassa – että päähän jää pyörimään jotain, mitä voi sitten joskus tulevaisuudessa hyödyntää.”