Osta tietosuoja- ja tietoturvakoulutukset suoraan verkosta

Verkkokoulutukset hinnasto

Kokeile veloituksetta 30 päivää ja päätä itsellesi paras Granite-ratkaisu.

Granite Tietoturvan perusteet

€25/koulutus

(+ALV) • Täydet koulutussisällöt
 • Täydet raportointioikeudet
 • Voimassa 12 kuukautta
 • Avustettu käyttöönotto

Granite Työntekijän tietoturva

€25/koulutus

(+ALV) • Täydet koulutussisällöt
 • Täydet raportointioikeudet
 • Voimassa 12 kuukautta
 • Avustettu käyttöönotto

Granite Tietosuojan perusteet

€25/koulutus

(+ALV) • Täydet koulutussisällöt
 • Täydet raportointioikeudet
 • Voimassa 12 kuukautta
 • Avustettu käyttöönotto

Granite Henkilötietojen käsittelijän velvollisuudet

€25/koulutus

(+ALV) • Täydet koulutussisällöt
 • Täydet raportointioikeudet
 • Voimassa 12 kuukautta
 • Avustettu käyttöönotto


Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kysymyksiä ja vastauksia Graniten hinnoittelusta ja verkkokaupan toiminnasta


Miten Graniten hinnoittelu toimii?
Granite myy palvelualustalleen kahdenlaisia palveluita: peruspalveluita ja koulutuspalveluita. Valmiit standardimuotoiset palvelut voi ostaa Granite Starter, Granite Professional ja Granite verkkokoulutus -palvelukokonaisuuksissa.
Granite Starter -palvelupakettiin kuuluu palvelukokonaisuudesta riippuen yksi työkalu ja 1, 3 tai 5 käyttäjää.
Granite Professional -palvelupakettiin kuuluu palvelukokonaisuudesta riippuen neljästä seitsemään työkalua ja 5 tai 10 käyttäjää.
Granite Enterprise -palvelukokonaisuudessa palveluita voidaan räätälöidä asiakaskohtaisesti ja käyttöönottoprojekti on ohjattu. 
Granite verkkokoulutukset ostetaan erikseen kertamaksulla.
Miten verkkotilaus tapahtuu?
Tilaamista varten vaaditaan Graniten käyttäjätunnus. Haluttu palvelukokonaisuus valitaan Graniten tilaustenhallinnassa valitsemalla Muokkaa tilausta, jonka jälkeen tilaaja pääsee valitsemaan haluamansa palvelukokonaisuuden paketin tason ja käyttäjämäärän. Peruspalveluissa valittavissa ovat Starter- ja Professional-tasot. Palvelukokonaisuuksien sisältämät työkalut ja tilaukseen kuuluvat käyttäjämäärät löytyvät palvelukokonaisuuksien hinnastosivuilta.
Verkkokoulutuksissa tilaaja voi valita koulutuskohtaisesti tilattavien lisenssien määrän. Lisenssit ovat käytettävissä ainoastaan koulutukseen, johon lisenssit on tilattu.
Tilaukseen tehtävät muutokset tallennetaan Tallenna muutokset -painikkeella.
Tilaaminen edellyttää tilaajalta yhteys- ja luottokorttitietojen lisäämistä Graniten tilaustenhallinnassa. Palvelut ovat käytettävissä vasta onnistuneen tilauksen ja maksusuorituksen jälkeen. Ilmainen kokeilujakso ei kuitenkaan vaadi luottokortin lisäämistä palveluun.
Millaiset maksumenetelmät verkkokauppa hyväksyy?
Graniten verkkokaupassa maksamiseen käytetään luottokorttia. Palvelukokonaisuuksien tilaaminen onnistuu seuraavilla luottokorteilla: American Express, Mastercard ja VISA.
Räätälöidyssä Granite Enterprise -palvelukokonaisuudessa maksumenetelmät ja laskutuskaudet sovitaan asiakaskohtaisesti.
Miten Graniten ilmainen kokeilujakso toimii?
Granite Professional -palvelupakettien ilmainen 30 päivän kokeilujakso aloitetaan luomalla tili Luo tili -sivulla. Tilin luomiseksi tilaajan on kirjoitettava sähköpostiosoitteensa sille varattuun kenttään ja painettava Kokeile ilmaiseksi -painiketta. Tilin aktivoimisviesti lähetetään tilaajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.
Ilmaisen kokeilujakson aikana tilaaja saa käyttöönsä valitsemansa Granite Professional -palvelukokonaisuudet. Kokeilujakson aikana Graniten koulutuspalveluiden sisältöä on rajattu. Ostaessaan Granite verkkokoulutus -palvelukokonaisuuden asiakas saa täydet sisällöt.
Tilaajalle ilmoitetaan kokeilujakson etenemisestä ja päättymisestä sähköpostin välityksellä.
Kaikki kokeilujakson aikana palveluihin syötetyt tiedot ovat käytettävissä niissä palveluissa, jotka asiakas valitsee käyttöönsä tilauksen yhteydessä. Mikäli asiakas ei tee tilausta, tiedot poistetaan tietoturva- ja tietosuojakäytäntöjemme mukaisella aikataululla.
Miten peruutan ilmaisen kokeilujakson?
Graniten ilmaista kokeilujaksoa ei tarvitse erikseen perua vaan se päättyy automaattisesti 30 päivän kuluttua tilin luomisesta.
Jos tilaaja ei halua saada muistutussähköposteja kokeilujaksonsa aikana, hän voi perua sähköpostilistan tilauksen viestin alaviitteessä olevasta Peruuta tilaus -linkistä.
Miten peruutan verkkotilaukseni?
Graniten palvelukokonaisuuden tilauksen voi peruuttaa Graniten tilaustenhallinnassa valitsemalla Muokkaa tilausta ja tämän jälkeen valitsemalla paketin tasosta Peruuta tilaus. Muutoksen tallentaminen keskeyttää tilauksen, eikä tilaajaa enää laskuteta peruutetun palvelukokonaisuuden käytöstä.
Granite Starter ja Granite Professional -palvelukokonaisuuksien tilaus laskutetaan kerran vuodessa tilauskauden alussa. Tilaus veloitetaan luottokortilta laskutusjaksoittain ja on voimassa niin pitkään kunnes asiakas irtisanoo tilauksen tai mikäli emme saa veloitettua luottokorttia.
Granite verkkokoulutus -palvelukokonaisuuden tilaus on aina kertamaksullinen ja laskutetaan tilauksen teon yhteydessä.
Jo maksettuja suorituksia ei palauteta. Tilaus päättyy jo maksetun jakson loppuun, jolloin myös palvelukokonaisuuden käyttöoikeus päättyy.
Keneen otan yhteyttä laskutusasioissa?
Laskutusasioissa Graniten asiakkaat voivat olla yhteydessä asiakastukeemme: tuki@granite.fi. Asiakastukemme pyrkii vastaamaan kaikkiin kysymyksiin mahdollisimman nopeasti, ja välittää yhteydenotot asianomaisille henkilöille.
Jos Graniten verkkokauppa-asiakas haluaa siirtyä luottokorttitilauksesta laskutusasiakkaaksi, hänen tulee olla yhteydessä asiakastukeemme.
Miten teen muutoksia verkkotilaukseeni?
Graniten verkkotilaukseen voi tehdä muutoksia kirjautumalla Graniteen ja siirtymällä tilaustenhallintaan. Tilaustenhallinnassa tilaaja voi hallita tilaustaan ja muuttaa syöttämiään maksutietoja.
Miten voin tarkastella minulta laskutettuja maksuja?
Graniten verkkokauppa-asiakas voi tarkastella häneltä laskutettuja maksuja kirjautumalla Graniteen ja siirtymällä tilaustenhallintaan. Tilaustenhallinnan Maksuhistoria-painikkeen takaa löytyvät laskutetut maksut. Muokkaa maksutietoja -painikkeen takaa löydät tällä hetkellä laskutettavana olevat tilaukset.
Miten verkkomaksujani verotetaan?
Graniten verkkosivulla kaikki hinnat esitetään ilman arvonlisäveroa. Kotimaan tilauksissa hintaan lisätään aina voimassa oleva arvonlisävero. Jos EU-maassa sijaitseva asiakas ei toimita voimassa olevaa ALV-numeroa, ALV lisätään asiakkaan maksamaan hintaan kyseisen EU-jäsenmaan ALV-veroasteen perusteella.