Koko henkilöstön koulutukseen

Verkkokoulutukset

Vaatimustenmukaisuus on osa kokonaisvaltaista riskienhallintaa ja strategian työkalu toimintojen kehittämiseen. Graniten vaatimustenmukaisuusratkaisut mahdollistavat tiedolla johtamisen.

Compliance - Vaatimustenmukaisuus

Verkkokoulutus ketterä ja kustannustehokas ratkaisu koko organisaation osaamisen kehittämiseen. Yksinkertaisten, selkeiden ja käytännönläheisten verkkokoulutusten avulla koko henkilöstön kouluttaminen sujuu mutkattomasti. Graniten verkkokoulutukset pitävät huolen, että koko organisaation osaamistaso kehittyy.

Granite-verkkokoulutukset

Tuo koko organisaatio samalle viivalle ja mahdollista tieto- ja kyberturvaosaaminen.

Kyberturvallisuuden perusteet

Koko henkilöstölle suunniteltu verkkokoulutus kyberturvallisuuden perusteita. Kouluta koko väki ja luo pohja kyberturvalliselle yrityskulttuurille.

Tietosuojan perusteet

Kouluta koko henkilöstö GDPR:n perusteisiin ja varmista, että henkilötietoja käsitellään oikein ja vaatimusten mukaisesti.

Tutustu Graniten työkaluihin

DPIA - Tietosuojaa koskeva vaikutustenarviointi

Tietosuojaa koskevan vaikutustenarvioinnin tarkoituksena on auttaa tunnistamaan, arvioimaan ja hallitsemaan henkilötietojen käsittelyyn sisältyviä riskejä.

Tietosuojaloukkaukset

Työkalu tietosuoja-asetuksen mukaisten henkilötietoihin kohdistuvien tietosuojaloukkausten käsittelyyn ja dokumentointiin.

ISO/IEC 27001 Vaatimukset

Hallinnoi vaatimusten toteutumista ja dokumentaatiota, arvioi organisaatiosi kypsyystaso ja puutu tunnistettuihin poikkeamiin sekä parannuskohteisiin. ISO/IEC 27001:2022.

Graniten avulla ymmärrämme riskitilanteemme kokonaisvaltaisesti ja täsmällisesti.

Graniten ominaisuudet tukevat tehokasta tiedolla johtamista.