Rekrytointi – Granite.fi

Rekrytointi

Turvallinen tulevaisuus rakennetaan yhdessä.

Maailmassa on paljon epävakautta, turvattomuutta ja riskejä. Me Granitella haluamme tuoda oman panoksemme tilanteen parantamiseksi. Yrityksissä jokainen työntekijä voi vaikuttaa käytännön turvallisuustasoon ja riskien pienentämiseen – he vain tarvitsevat siihen kunnolliset työkalut ja koulutusta oikeisiin toimintatapoihin.

Meidän tehtävämme Granitella on kehittää helppokäyttöisiä työkaluja jokaiselle työntekijälle ja yrityksille niiden koosta riippumatta. Emme palvele vain globaaleja suuryrityksiä, vaikka toki hekin arvostavat ymmärrettäviä ja helppokäyttöisiä työkalujamme. Ehkä juuri tästä syystä Granitea käyttävät niin pienet, muutaman hengen tiimit kuin globaalit kymmenien tuhansien työntekijöiden organisaatiot.

Granite on ohjelmistoyritys, mutta ennen kaikkea Granite on tuoteyritys. Meillä on yksi tuote, Granite-palvelualusta, jota kehitämme pitkällä tähtäimellä. Tästä syystä emme etsi urapolkuraketteja, jotka haluavat ylennyksen aina kahden vuoden välein. Me etsimme työntekijöitä, jotka haluavat sitoutua, kasvaa ja onnistua yhdessä. Tekemämme työ on haasteellista, mutta alkuun pääsee hyvin myös ilman kattavaa työkokemusta, jos oppimishalu on kohdallaan. Meillä työntekijät pääsevät hyvin nopeasti vastuullisiin tehtäviin, mutta annamme myös rauhan panostaa ja keskittyä laatuun.

Kasvamme vauhdilla ja etsimme uusia kykyjä ohjelmistokehitykseen, asiantuntijatehtäviin, myyntiin ja markkinointiin viemään Granitea maailmalle. Juuri tällä hetkellä meillä ei ole avoimia paikkoja, mutta seuraa sivustoamme, sillä syksymmällä tapahtuu!

Töissä Granitella


Post image

Granite Academyssa

Granite Academy syntyi tarpeesta jakaa tietoa tiimin sisällä entistä tehokkaammin...

Lue lisää
Post image

Opiskelijana Granitella

Valtteri työskentelee Granitella ohjelmistotestaajana...

Lue lisää
Post image

Lämmin meininki

Heikki on Graniten uusimpia vahvistuksia – hän aloitti äskettäin...

Lue lisää