Asiakkaiden tuki ja turva | Granite.fi

Asiakkaiden tuki ja turva

Pauliina tuli Granitelle keväällä 2017 oltuaan jonkin aikaa kaupan alalla ja alettuaan kaivata uusia haasteita. Asiakastuki-nimikkeellä haettu tehtävä kiinnitti Pauliinan huomion, koska häntä kiinnosti asiakkaiden kanssa viestiminen ja ihmisten auttaminen.

”Oon tykännyt meidän työyhteisöstä ja siitä meiningistä mikä täällä on – on hienoa nähdä, kun yritys kasvaa ja kehittyy. Henkilömäärä on tuplaantunut sen jälkeen, kun itse tulin tänne. Samalla olen myös päässyt melko puhtaalta pöydältä kehittämään toimintamalleja ja asiakasviestintää.”

Sittemmin Pauliinan rooli on laajentunut, kun hän on oman kiinnostuksensa ja kehittymishalunsa myötä saanut uusia vastuutehtäviä. Nykyään Pauliina onkin projektipäälliköille ja koko yritykselle tärkeä tuki asiakkuuksien hoidossa. Hän hoitaa asiakastukipyyntöihin vastaamisen lisäksi esimerkiksi projektien käyttöönottoja ja järjestelmän räätälöintejä asiakkaan tarpeisiin.

”Pauliinalla ei mene sormi suuhun missään tilanteessa, ja voimme luottaa, että asiakkaat saavat asiantuntevaa ja lämminhenkistä palvelua tilanteessa kuin tilanteessa. Pauliinalla on myös loistava huumorintaju”, kehuu Pauliinan tiimikaveri, projektipäällikkö Kasper.