Granite Academyssa jaetaan osaamista | Granite.fi

Granite Academyssa jaetaan osaamista

Granite Academy syntyi tarpeesta jakaa tietoa tiimin sisällä entistä tehokkaammin sekä hyödyntää paremmin tiimistä löytyvää erikoisosaamista. Etenkin Anssin vetämässä teknologiatiimissä on tärkeää pysyä mukana uusissa tuulissa.

“Meillä on ihan oman tiimin sisälläkin monilla sellaista osaamista, jota muilla ei välttämättä ole. Academyn avulla tätä tietoa ja osaamista saadaan jaettua paremmin kuin vain kahvipöydän äärellä jutellessa.”

Academyssa kuka tahansa Graniten henkilöstöstä voi valmistella workshopin valitsemastaan aiheesta – tähän mennessä teknologiapuolella on ehditty tutustua muun muassa Reactiin ja Dockeriin.

“Ei mitään luennointia, vaan yhdessä keskustellaan ja pyöritellään plussia ja miinuksia – esimerkiksi meillä teknologiapuolella pohditaan, että mikä soveltuu mihinkin tilanteeseen ja käyttötarkoitukseen tai mitä etuja on johonkin muuhun nähden.”

Myös SaaS-liiketoimintamalleista ja yrityksen itseohjautuvuudesta on pidetty workshopeja. Academyn aiheet kattavatkin Graniten koko toiminnan – toki sen mukaan mikä henkilöstöä kiinnostaa.

“Näiden uusien, opiskeltavien asioiden ei tarvitse olla sellaisia, että niistä on heti välittömästi hyötyä, vaan ne voi olla vähän ohikin tästä päivittäisestä tekemisestä. Tarkoitus on herätellä ajatuksia siitä, millaisia mahdollisuuksia on olemassa – että päähän jää pyörimään jotain, mitä voi sitten joskus tulevaisuudessa hyödyntää.”

 

 

Julkaistu 20.1.2018