Työpaikkalupauksemme - Granite.fi

Työpaikkalupauksemme

”Millaista on olla töissä Granitella?” Tämän kysymyksen pohjalta Graniten työpaikkalupaukset saivat alkunsa. Tutustu työpaikkalupauksiimme alla.

Meitä ohjaa merkityksellinen työ.

Granite turvaa asiakkaidensa liiketoimintaa sekä asiakkaiden liiketoiminnan mahdollistajia, heidän työntekijöitänsä. Tämä työ on meille tärkeää.

Jokainen työyhteisössämme on merkityksellinen. Merkitsemme toinen toisillemme ja pidämme toisistamme huolta.

Meillä ollaan yksilöitä.

Meillä se, mitä olet tehnyt ja teet ratkaisee. Ihmisten erilaiset taustat ja näkökulmat ovat meillä arvokkaita. Yksilöllisyys tarkoittaa meillä myös avointa ilmapiiriä ja uskallusta puhua kaikesta.

Meillä jokainen voi rakentaa oman näköisen työn.

Meillä kaikkien odotetaan kantavan vastuuta omasta tekemisestä, työkavereista ja yrityksestä. Meillä vastuuta ei kuitenkaan ladata päällesi enempää kuin sitä haluat kantaa. Ne jotka janoavat lisävastuuta, sitä myös saavat.

Työn tekemiseen ei ole yhtä oikeaa tapaa. Jokainen voi organisoida työtänsä, sekä kehittää menetelmät ja tavat työn tekemiselle. Voit kasvaa omalla erityisasiantuntija-alueella tai olla vaikuttamassa laaja-alaisesti.

Meillä kasvetaan ja kehitytään yhdessä.

Meistä jokaisella on annettavaa toisillemme. Jokainen jakaa omaa osaamistaan. Oletpa missä tahansa kohtaa omaa kehitystäsi, meillä jokainen on oppilas ja opettaja.

Meillä kokeillaan uutta.

Meillä odotetaan uskallusta kokeilla uutta. Kokeilujen epäonnistumisista haetaan opit. Meillä kokeileminen, epäonnistuminen ja onnistuminen ovat osa yrityksen ja yksilön kehittymistä ja menestystä.