UKK - usein kysyttyjä kysymyksiä Granitesta | Lue lisää

UKK - Usein kysyttyjä kysymyksiä


Miten palvelun käyttö aloitetaan?
Käyttö aloitetaan luomalla tili 30pv maksuttomalle jaksolle. Maksaminen onnistuu kaikilla
yleisillä luottokorteilla. Mikäli haluat maksaa laskulla, ota yhteyttä myyntiimme. Onnistuneen
maksun jälkeen otamme yhteyttä ja avustamme käyttöönoton yksityiskohdissa.
Asiakastukemme on turvanasi mikäli tarvitset apua.
Mitä Granite sisältää?
Granite sisältää aina kaikki toiminnallisuudet valitsemallesi käyttäjä- ja palvelumäärälle – yksinkertaista! Maksuttomalla jaksolla koulutusten toimintoja on rajoitettu.
Mitkä ovat Graniten käyttöehdot?
Käyttöehdot löytyvät osoitteesta: granite.fi/kayttoehdot/
Onko ostaminen turvallista?
Sivustomme ja ostajan välinen liikenne on aina vahvasti salattua kuten verkkopankeissa. Luottokorttitietojen turvallinen ja standardien mukainen käsittely tapahtuu kansainvälisesti tunnustetussa Stripe-palvelussa. Granite ei koskaan käsittele täydellisiä luottokorttitietojasi.
Milloin kannatta kysyä tarjous?
Tarjousta kannattaa pyytää kun tarvitset räätälöintiä palveluiden sisältöön, API-rajapintoja, kertakirjautumisen tai mikäli käyttäjämääräsi on suuri. Voit jättää tarjouspyynnön täällä: granite.fi/yhteydenotto
Tilauksen kesto ja irtisanomisaika?
Tilaus laskutetaan kerran vuodessa ja se on voimassa toistaiseksi. Tilaus veloitetaan luottokortiltasi laskutusjaksottain ja on voimassa niin pitkään kunnes irtisanot tilauksen tai mikäli emme saa veloitettua luottokorttiasi.

Tilauksen päättymiseen liittyen asiakastukemme on sinuun aina yhteydessä ennen kuin suljemme palvelun, joten et menetä tietojasi.

Voit irtisanoa tilauksen milloin tahansa verkkokauppamme asiakassivulla, jonne saat tunnukset tilauksen yhteydessä. Jo maksettuja suorituksia ei palauteta eli tilaus päättyy jo maksamasi jakson loppuun.
Miten käyttäjä, palvelu tai koulutus määritellään?
Käyttäjällä tarkoitetaan aktiivisena olevaa käyttäjätunnusta, jolla voidaan kirjautua palveluun. Voit milloin tahansa passivoida ja aktivoida käyttäjiä ylläpitotoiminnoilla ja määrittää käyttäjien käyttöoikeuksia.

Palvelut on listattu sivustollamme ja voit vapaasti valita Granite Elements -pakettiisi kuuluvat palvelut. Koulutukset eivät sisälly Granite Elements -paketin palveluihin. Koulutukset ostetaan erikseen, mutta niitä suoritetaan ja hallinnoidaan samassa Granite palvelualustassa.

Koulutuksissa hinta perustuu 15€/kpl maksaviin lisensseihin. Jokainen kurssin aloittanut käyttäjä kuluttaa aina yhden lisenssin. Käyttäjä, joka suorittaa esimerkiksi molemmat tietoturvakurssit, kuluttaa kaksi lisenssiä.
Miten Granite kehittyy?
Graniten palvelualustaa ja palveluita kehitetään jatkuvasti. Julkaisemme vuosittain kolme merkittävää versiopäivitystä, joista tiedotetaan asiakkaille sähköpostilla. Kehitämme jatkuvasti myös kokonaan uusia palveluja, jotta voisit myöhemmin laajentaa käyttöä ja saada lisää hyötyjä Granitesta.
Miten Graniten tietoturvallisuus on varmistettu?
Tutustu kattaviin tietoturva- ja tietosuojakäytäntöihimme täällä: granite.fi/tietoturva-tietosuoja/