Blogi

NIS2 on EU:n uusi kyberturvallisuusdirektiivi, jonka tavoitteena on parantaa kyberturvallisuuden tasoa koko unionin alueella. Katso lisää, mitä velvoitteita se organisaatioille asettaa.

Miksi riskienhallinta koetaan monissa kunnissa ja kaupungeissa usein enemmänkin pakkopullana kuin tehokkaana päätöksenteon työkaluna? Tutustu aiheeseen tarkemmin katsomalla webinaaritallenne.

Kaksi liiketoiminnan peruselementtiä ovat mahdollisuus ja riski. Katso webinaaritallenne ja tutustu lisää riskinkanto- ja sietokyvyn sekä riskinottohalukkuuden välisten suhteiden merkitykseen.

EU:n uuden kestävyysraportointidirektiivin myötä uudet raportointivelvoitteet tulevat koskemaan satoja suomalaisyrityksiä tulevien vuosien aikana. Tutustu lisää katsomalla webinaaritallenne.

NIS2-direktiivi luo merkittäviä vaatimuksia kyberturvallisuudelle. Katsomalla webinaaritallenteen opit lisää direktiivin vaatimuksista, sen soveltamisoppaasta, ja miten Granite voi olla apunasi.

Tietoturvan hallintajärjestelmä ISMS (Information Security Management System) on systemaattinen lähestymistapa hallita arkaluonteista yritystietoa tietoturvallisesti. Tutustu lisää aiheeseen katsomalla webinaaritallenne.