Riskienhallinta​

Tuo riskienhallinta liiketoimintasi ytimeen tunnistamalla mahdollisuudet ja minimoimalla uhkat. Graniten riskienhallintaratkaisuilla rakennat kehittyvän GRC-ohjelman, jolla hallitset koko organisaation riskit yhdellä alustalla. Ketterät ja helppokäyttöiset työkalut tuovat kokonaiskuvan näkyviin ja tukevat viisaampaa päätöksentekoa kaikilla liiketoiminnan osa-alueilla.

Älykkäillä päätöksillä riskeistä mahdollisuuksiin

Kokonaisvaltainen riskienhallinta ja organisaation riskienhallintakypsyyden kehitys voi tuntua utopialta, mutta tosielämän mallit sanovat muuta. Kun kehityksen tukena on oikea riskienhallinnan viitekehys ja tarkoituksenmukainen ohjelmistokokonaisuus, tärkeimmät riskit löydetään ja saadaan käsiteltyä. Automatisoidut prosessit pitävät riskienhallintatyön käynnissä ja vievät strategian tavoitteet käytännön työn tasolle. Tee älykkäämpiä päätöksiä, yksin tai tiimissä.

Granite riskienhallintaan ja raportointiin​

Valitse standardisoitu riskienhallintamalli tai räätälöi se omien tavoitteidesi mukaiseksi. Tuo kriittinen riskitieto yhteen, tietoturvalliseen paikkaan. Tunnista, arvioi ja analysoi riskit, uhkat ja mahdollisuudet. Automatisoi korjaavat toimenpiteet ja vastuuta seuranta. Yhdenmukaista riskienhallintasi prosessit ja rakenna kokonaisvaltainen riskienhallintaohjelma, joka tukee tavoitteitasi.

ERM - Kokonaisvaltainen riskienhallinta

Tunnista, arvioi ja hallitse riskejä kokonaisvaltaisesti käytännön tasolla ja ohjaa strategiaa toteutumista tavoitteellisesti.

Projektiriskit

Johda projektien riskienhallintaa määrämuotoisesti ja ketterästi yhdellä alustalla. Tunnista, arvioi ja raportoi.

Kumppaniverkoston riskienhallinta

Arvioi ja hallitse kumppaniverkoston ja toimitusketjujen riskit ja turvaa liiketoimintasi jatkuvuus.

Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa

Voimme pitää demon, aloittaa ilmaisen kokeilujakson tai keskustella yrityksesi tarpeista. 

granite-Webinaari-square-4-1.png