Jatkuvuudenhallinta​

Muutos yllättää useimmat. Kun muutosten varalle löytyy suunnitelmia, konkreettisia toimintamalleja ja oppeja testeistä, on tosihetkellä valmis reagoimaan kriiseihin. Jatkuvuudenhallinta avaa toimintaympäristön ja auttaa ennakoimaan muutoksiin tarpeeksi ajoissa.

Varmista toimintakykysi kaikissa olosuhteissa​

Digitalisoituvassa maailmassa häiriötilanteet eivät aina tule kello kaulassa. Tuli vettä tai viimaa, määrämuotoinen ja systemaattinen jatkuvuudenhallinta auttaa kohtaamaan haasteet ja ylittämään ne. Graniten avulla sinä ja tiimisi suunnittelette, testaatte ja parannatte puutteita.

Granite jatkuvuudenhallintaan​

Liiketoiminnan jatkuvuudenhallinta kehittää ja ylläpitää valmiutta katkoksista ja häiriötilanteista selviämiseen. Varaudu ja valmistaudu yllättäviin tapahtumiin ja kriiseihin Graniten työkalujen avulla.

Jatkuvuudenhallinta

Arvioi toimintaympäristösi kriittiset taitekohdat, paikanna kehitystarpeet ja varmista edellytykset toiminnan jatkuvuudelle.

Kumppaniverkoston riskienhallinta

Arvioi ja hallitse kumppaniverkoston ja toimitusketjujen riskit ja turvaa liiketoimintasi jatkuvuus.

Tietoturvariskit

Tunnista ja arvioi toimintaasi liittyvät tietoturvariskit. Kehitä toimintamallit turvallisuuden kehittämiselle ja raportoi tuloksista.

Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa

Voimme pitää demon, aloittaa ilmaisen kokeilujakson tai keskustella yrityksesi tarpeista. 

granite-Webinaari-square-4-1.png