Varautuminen ja jatkuvuudenhallinta

Jatkuvuudenhallinta

Muutos yllättää useimmat. Kun muutosten varalle löytyy suunnitelmia, konkreettisia toimintamalleja ja oppeja testeistä on tosihetkellä valmis reagoimaan kriiseihin. Jatkuvuudenhallinta avaa toimintaympäristön ja auttaa ennakoimaan niihin tarpeeksi ajoissa.

Varmista toimintakykysi kaikissa olosuhteissa

Aina valmiina? Digitalisoituvassa maailmassa häiriötilanteet eivät aina tule kello kaulassa. Tuli vettä tai viimaa, määrämuotoinen ja systemaattinen jatkuvuudenhallinta auttaa kohtaamaan haasteet ja ylittämään ne. Graniten avulla sinä ja tiimisi suunnittelette, testaatte ja parannatte puutteita.

Granite jatkuvuudenhallintaan

Liiketoiminnan jatkuvuudenhallinta kehittää ja ylläpitää valmiutta katkoksista ja häiriötilanteista selviämiseen. Varaudu ja valmistaudu yllättäviin tapahtumiin ja kriiseihin Graniten työkalujen avulla.

Jatkuvuudenhallinta

Työkalu jolla arvioit toimintaympäristösi kriittiset taitekohdat, paikanna kehitystarpeet ja varmista edellytykset toiminnan jatkuvuudelle.

Tietoturvapoikkeamat

Työkalu jolla luot näkyvyyden poikkeamiin ja läheltä piti -tilanteisiin. Osallista koko henkilöstö tietoturvallisuuden kehittämiseen: vastaanota, käsittele, kehitä ja raportoi.

Tietoturvariskit

Tunnista ja arvioi toimintaasi liittyvät tietoturvariskit. Kehitä toimintamallit turvallisuuden kehittämiselle ja raportoi tuloksista.

Auditointien hallinta

Suunnittele ja toteuta auditointeja. Dokumentoi havainnot, aseta korjaavieatoimenpiteitä ja seuraa niiden suorittamista.

Turvallisuushavainnot

Turvallisuuden kehittämiseen. Vastaanota turvallisuushavainnot ja läheltä piti -ilmoitukset, arvioi ja määrittele korjaavat toimenpiteet.

Ota yhteyttä

Graniten avulla kokonaisvaltaisen tilannekuvan luominen on vaivatonta.

Granite on mahdollistanut riskienhallintatyön kehittymisen.

Granitella raportointi sujuu mutkattomasti.