Työkaluja vaativaan johtamiseen

Vaatimustenmukaisuus

Vaatimustenmukaisuus on osa kokonaisvaltaista riskienhallintaa ja strategian työkalu toimintojen kehittämiseen. Graniten vaatimustenmukaisuusratkaisut mahdollistavat tiedolla johtamisen.

Compliance - Vaatimustenmukaisuus

Pidä huoli vaatimustenmukaisuudesta ilman hätää. Tarkoituksenmukaiset työkalut säästävät aikaa ja vaivaa kun toimenpiteitä ja viestejä ei tarvitse metsästää sähköpostin syövereistä tai kovalevyn nurkalta. Anna GRC-kypsyydellesi mahdollisuus kehittyä – Granite tukee polkuasi.

Granite vaatimustenmukaisuuteen

Pidä itsesi ja tiimisi kartalla, tee tehokkaampaa vaatimsutenmukaisuustyötä ja  älykkäämpiä päätöksiä.

Whistleblow

Luo whistleblower-direktiivin vaatimukset täyttävät ilmoituskanava. Vastaanota ja käsittele ilmoitukset vaatimusten mukaisesti.

Auditointien hallinta

Työkalu auditointien suunnitteluun ja toteutukseen. Dokumentoi havainnot, aseta korjaavieatoimenpiteitä ja seuraa niiden suorittamista.

DPIA - Tietosuojaa koskeva vaikutustenarviointi

Tietosuojaa koskevan vaikutustenarvioinnin tarkoituksena on auttaa tunnistamaan, arvioimaan ja hallitsemaan henkilötietojen käsittelyyn sisältyviä riskejä.

Tietosuojaloukkaukset

Työkalu tietosuoja-asetuksen mukaisten henkilötietoihin kohdistuvien tietosuojaloukkausten käsittelyyn ja dokumentointiin.

ISO/IEC 27001 Vaatimukset

Hallinnoi vaatimusten toteutumista ja dokumentaatiota, arvioi organisaatiosi kypsyystaso ja puutu tunnistettuihin poikkeamiin sekä parannuskohteisiin. ISO/IEC 27001:2022.

Ota yhteyttä

Graniten avulla kokonaisvaltaisen tilannekuvan luominen on vaivatonta.

Tommi Simula, Riskienhallintapäällikkö, Valtori

Granite on mahdollistanut riskienhallintatyön kehittymisen.

Rea Oikkonen, Pohjolan Voima, Ympäristöpäällikkö ja riskienhallinnan asiantuntija

Granitella raportointi sujuu mutkattomasti.

Anna Tamminen, Chief Security Officer, Pirkanmaan sairaanhoitopiiri