Työkaluja vaativaan johtamiseen

Vaatimustenmukaisuus

Vaatimustenmukaisuus on osa kokonaisvaltaista riskienhallintaa ja strategian työkalu toimintojen kehittämiseen. Graniten vaatimustenmukaisuusratkaisut mahdollistavat tiedolla johtamisen.

Compliance - Vaatimustenmukaisuus

Pidä huoli vaatimustenmukaisuudesta ilman hätää. Tarkoituksenmukaiset työkalut säästävät aikaa ja vaivaa kun toimenpiteitä ja viestejä ei tarvitse metsästää sähköpostin syövereistä tai kovalevyn nurkalta. Anna GRC-kypsyydellesi mahdollisuus kehittyä – Granite tukee polkuasi.

Granite vaatimustenmukaisuuteen

Pidä itsesi ja tiimisi kartalla, tee tehokkaampaa vaatimsutenmukaisuustyötä ja  älykkäämpiä päätöksiä.

Whistleblow

Luo whistleblower-direktiivin vaatimukset täyttävät ilmoituskanava. Vastaanota ja käsittele ilmoitukset vaatimusten mukaisesti.

Auditointien hallinta

Työkalu auditointien suunnitteluun ja toteutukseen. Dokumentoi havainnot, aseta korjaavieatoimenpiteitä ja seuraa niiden suorittamista.

DPIA - Tietosuojaa koskeva vaikutustenarviointi

Tietosuojaa koskevan vaikutustenarvioinnin tarkoituksena on auttaa tunnistamaan, arvioimaan ja hallitsemaan henkilötietojen käsittelyyn sisältyviä riskejä.

Tietosuojaloukkaukset

Työkalu tietosuoja-asetuksen mukaisten henkilötietoihin kohdistuvien tietosuojaloukkausten käsittelyyn ja dokumentointiin.

ISO/IEC 27001 Vaatimukset

Hallinnoi vaatimusten toteutumista ja dokumentaatiota, arvioi organisaatiosi kypsyystaso ja puutu tunnistettuihin poikkeamiin sekä parannuskohteisiin. ISO/IEC 27001:2022.

Ota yhteyttä

Graniten avulla kokonaisvaltaisen tilannekuvan luominen on vaivatonta.

Granite on mahdollistanut riskienhallintatyön kehittymisen.

Granitella raportointi sujuu mutkattomasti.