Vaatimustenmukaisuus​

Vaatimustenmukaisuus on osa kokonaisvaltaista riskienhallintaa ja strategian työkalu toimintojen kehittämiseen. Graniten vaatimustenmukaisuusratkaisut mahdollistavat tiedolla johtamisen.

Compliance - Vaatimustenmukaisuus​

Pidä huoli organisaatiosi vaatimustenmukaisuudesta. Tarkoituksenmukaiset työkalut säästävät aikaa ja vaivaa, kun toimenpiteitä ja viestejä ei tarvitse metsästää sähköpostin syövereistä tai kovalevyn nurkalta. Anna GRC-kypsyydellesi mahdollisuus kehittyä – Granite tukee polkuasi.

Granite vaatimustenmukaisuuteen​

Pidä itsesi ja tiimisi kartalla, tee tehokkaampaa vaatimustenmukaisuustyötä ja älykkäämpiä päätöksiä.

DPIA

Tietosuojaa koskevan vaikutustenarvioinnin tarkoituksena on auttaa tunnistamaan, arvioimaan ja hallitsemaan henkilötietojen käsittelyyn sisältyviä riskejä.

ISO/IEC 27001 Vaatimukset

Hallinnoi vaatimusten toteutumista ja dokumentaatiota, arvioi organisaatiosi kypsyystaso ja puutu tunnistettuihin poikkeamiin sekä parannuskohteisiin. ISO/IEC 27001:2022.

Tietosuojaloukkaukset​

Työkalu tietosuoja-asetuksen mukaisten henkilötietoihin kohdistuvien tietosuojaloukkausten käsittelyyn ja dokumentointiin.

ISO/IEC 27001 Hallintakeinot

Hallinnoi organisaatiosi käytössä olevia hallintakeinoja ja toteuta soveltuvuussuunnitelma ISO/IEC 27001:2022 standardin liite A:n mukaisesti.

Auditointien hallinta

Suunnittele ja toteuta auditointeja. Dokumentoi havainnot, aseta korjaavia toimenpiteitä ja seuraa niiden suorittamista.

Whistleblow

Luo whistleblower-direktiivin vaatimukset täyttävä ilmoituskanava, sekä vastaanota ja käsittele ilmoitukset vaatimustenmukaisesti.

Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa

Voimme pitää demon, aloittaa ilmaisen kokeilujakson tai keskustella yrityksesi tarpeista. 

granite-Webinaari-square-4-1.png