Tieto- ja kyberturvallisuuden kehitykseen​

Tietoturva

Tuo liiketoimintasi haastavat kyber- ja tietoturvariskit näkyviin ja pidä kriittiset riskit, toiminnot ja hallintakeinot varmassa otteessa. ISO 27001, KATAKRI tai oma kyberturvallisuusohjelma – Granitella pidät sen käynnissä.

Vähennä tietoturvariskejä, raportoi reaaliajassa​

Graniten tietoturvaratkaisut rakentavat kypsää ja kehittyvää toimintakulttuuria, joka tuo kyber- ja tietoturvariskit osaksi päätöksentekoa. Yhdenmukaista riskiohjelmasi tavoitteiden ja tietoturvariskien mukaiseksi, tunnista haavoittuvuudet ja arvioi liiketoimintavaikutukset samalla, kun ylläpidät ajantasaista riskirekisteriä ja raportoit kehityksestä sidosryhmillesi.

Granite tietoturvaan

Toimiva tietoturvaohjelma ottaa huomioon niin toimintaympäristön muutokset kuin uhatkin. Johda tieto- ja kyberturvallisuutta Graniten työkalujen avulla.

Tietoturvapoikkeamat

Osallista koko henkilöstö tietoturvallisuuden kehittämiseen tietoturvapoikkeamat -ilmoituskanavalla: vastaanota, käsittele, kehitä ja raportoi.

ISO/IEC 27001 Hallintakeinot

Hallinnoi organisaatiosi käytössä olevia hallintakeinoja, ja toteutat soveltuvuussuunnitelman ISO/IEC 27001:2022 standardin liite A:n mukaisesti.

ISO/IEC 27001 Vaatimukset

Hallinnoi vaatimusten toteutumista ja dokumentaatiota, arvioi organisaatiosi kypsyystaso ja puutu tunnistettuihin poikkeamiin sekä parannuskohteisiin. ISO/IEC 27001:2022.

Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa

Voimme pitää demon, aloittaa ilmaisen kokeilujakson tai keskustella yrityksesi tarpeista. 

granite-Webinaari-square-4-1.png