Työturvallisuus​

Työturvallisuuden kehitys säästää rahaa ja parantaa organisaation toimintavalmiutta niin arjessa kuin poikkeusaikoinakin. Tee välttämättömyydestä tuottava hyve, vastaa lakisääteisiin vaatimuksiin ja tuo turvallisuuden kehitys osaksi koko organisaation työtä.

Määrämuotoisesti kohti parempaa työturvallisuutta​

Graniten työturvallisuuden kehitystyökaluilla pistät työn riskit ojennukseen toimialasta riippumatta. Jalkauta parhaat periaatteet organisaation kaikille tasoille, kerää tärkeää tietoa poikkeamista ja turvahavainnoista samalla, kun työturvan kokonaiskuva rakentuu automaattisesti raportointia varten. Tee teoriasta tekoja ja osallista henkilöstö työturvallisuuden kehitykseen.

Granite työturvallisuuteen​

Ota työturvallisuuden kehitys toiminnan keskiöön, kerää läheltä piti -ilmoituksia, tunnista turvallisuuden pullonkaulat ja resursoi korjaavat toimenpiteet viisaasti.

Työn vaarojen ja riskien kartoitus

Tunnista, arvioi ja hallitse työn riskit ja vaarat Sosiaali- ja terveysministeriön ja Työsuojeluhallinnon mallin mukaisesti.

Turvallisuushavainnot

Turvallisuuden kehittämiseen. Vastaanota turvallisuushavainnot ja läheltä piti -ilmoitukset, arvioi ja määrittele korjaavat toimenpiteet.

Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa

Voimme pitää demon, aloittaa ilmaisen kokeilujakson tai keskustella yrityksesi tarpeista. 

granite-Webinaari-square-4-1.png